Kokeile AI-suunnitteluapuria ja mullista työskentelytapasi!

Kokeile AI-suunnitteluapuria ja mullista työskentelytapasi!

18.08.2023 AI, kysely, markkinointi, tapahtuma, uutiskirje, viestintä

Creamailerin toimintoihin on lisätty AI-pohjainen suunnitteluassistentti, AI-suunnitteluapuri. Tämä innovatiivinen työkalu on kuin ammattilainen tiimissäsi, joka tarjoaa tukea sisällöntuotannossa, uutiskirjeiden laadinnassa, markkinointikampanjoissa, kyselyissä ja tapahtumien suunnittelussa.

AI-suunnitteluapuri ei ole vain apuri, vaan se on luotu muuttamaan tapaasi työskennellä. Se ei ainoastaan auta sinua luomaan erilaisia tekstejä, blogikirjoituksia ja artikkeleita, vaan myös opastaa otsikoiden suunnittelussa ja nostotekstien laatimisessa. Kuvittele, että sinulla on oma henkilökohtainen apuri, joka auttaa sinua hiomaan tekstejäsi täydellisyyteen!

Eikä siinä kaikki. AI-suunnitteluapuri on varustettu älykkäillä ominaisuuksilla, jotka tunnistavat erilaiset tekstityylit, optimoivat merkkimäärät ja hallitsevat useita kieliä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä myös tekstien kääntämiseen eri kielille.

AI-suunnitteluapurin käyttöönotto: Yksinkertaiset askeleet

AI-suunnitteluapurin käyttö on helppoa. Aloita esittämällä kysymys tai valitsemalla Pohjat-valikosta luotavan tekstin muoto, kuten teksti, otsikko tai somenosto. Voit myös suunnitella tekstin rakennetta apurin avulla. Asetukset-valikosta voit valita tyylin, kielen, tekstin tarkoituksen, kohderyhmän ja luovuuden asteen. Tekstin tyyli ja sisältö muuttuvat valintojesi mukaan. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Ohjeistus tekoälylle -kohdassa voit määritellä tekstin kirjoittajan roolin. Rooli voi olla esimerkiksi markkinoinnin ammattilainen, jonka tavoitteena on tuottaa klikkauksia ja tuoda lisäarvoa lukijoille. Kirjoittajana voi olla myös sote-alan asiantuntija, jonka päätarkoituksena on kouluttaa ja lisätä tietoisuutta.

Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on tärkeää, että tekoälylle annetaan selkeä ohjeistus. Sen tulisi sisältää:

  1. Toiveet tekstin sisällöstä.
  2. Toivottu tekstin pituus.
  3. Tyyli, jota tekstissä noudatetaan.
  4. Tekstin käyttötarkoitus.
  5. Tekstin päämäärä tai tavoite.

Esimerkiksi: "Luo blogikirjoitus aiheesta x, sisältäen aiheet y ja z. Tekstin pituus 1000 merkkiä."
Asetuksista valittuna: tyyli: ammattimainen, tarkoitus: sitouttaminen ja kohderyhmä: asiakkaat.

Jokaisesta vastauksesta löytyy pikatoiminnot-alavalikko, jonka avulla luot tekstistä helposti nostotekstin, somenoston tai toimintakehotuksen.

Mukana kaikissa viestinnän ja markkinoinnin prosesseissa

Tekoäly soveltuu käytettäväksi kaikissa viestinnän prosesseissa, aina viestintäsuunnitelman tekemisestä uutiskirjeiden, kyselyiden ja tapahtumien luomiseen. Tämä tarkoittaa sitä, että voit esimerkiksi hyödyntää tekoälyä suunnitellessasi uutiskirjeen sisällön, kirjoittaessasi blogitekstejä tai luodessasi otsikoita. Tekoälyltä onnistuu helposti myös nostotekstit sekä uutiskirjeeseen että sosiaaliseen mediaan, hashtagit mukaan lukien.

Konkreettinen esimerkki apurin käytöstä

Oletetaan, että haluat laatia uutiskirjeen, jonka aiheena on kukkien kasvattaminen. Voit esittää tekoälylle pyynnön: "Laadi uutiskirjeeseen viisikohtainen sisällysluettelo aiheesta kukkien kasvatus." Tekoäly voisi suunnitella sisällysluettelon seuraavasti:

  1. Kukkien kasvatuksen perusasiat: kasvinvalinta ja -hankinta
  2. Oikeanlaisen kasvualustan valinta ja valmistelu kasveille
  3. Kastelu, lannoitus ja valon tarve: kuinka tavallisimmat kukat saadaan menestymään
  4. Yleisimmät kasvitaudit ja tuholaiset: ennaltaehkäisy ja hoito
  5. Kukkien hoitaminen eri vuodenaikoina: vinkit kukkien talvehtimiseen ja kukinnan maksimointiin.

Tämän jälkeen voit pyytää tekoälyä kirjoittamaan blogikirjoituksen eri sisällysluettelon kohdista, esimerkiksi: "Kirjoitatko blogitekstin aiheesta 'Kukkien kasvatuksen perusasiat: kasvinvalinta ja -hankinta'. Sisällytä tekstiin eri kukkalajeja ja niiden eroja. Tekstin tulee olla 1000 merkin mittainen."

Eikö olekin helppoa? Tutustu ohjeisiin.

Kirjoittaja: Creamailer Oy