Yritysesittely

Liikeidea

Helppokäyttöinen asiakasviestintäohjelmisto 

Liikeideanamme on olla sähköpostiviestinnän innovatiivinen ja kokonaisvaltainen toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja kustannustehokkaan palvelun sekä tietoa asiakasviestinnän suunnittelusta ja kehittämisestä. Tavoitteenamme on synnyttää asiakassuhde, joka tuottaa asiakkaillemme arvoa.

Creamailer on rakennettu siten, että siitä hyötyvät sekä pienet että suuret yritykset ja yhteisöt. Palvelun hinnoittelu ja kumppanuusohjelma tuovat Creamailerin kaikkien ulottuville.

Missio

Kokonaisvaltainen palvelu

Missionamme on tarjota asiakkaillemme viestintäpalvelu, jonka avulla yritykset ja yhteisöt voivat lähettää sähköistä asiakasviestintää helposti ja ympäristöystävällisesti. Luomme asiakkaillemme lisäarvoa panostamalla tehokkaaseen kustannusrakenteeseen, tuotteemme laatuun sekä asiakaskokemukseen. Palvelumme on toimiva ja turvallinen kokonaisuus, josta asiakkaamme hyötyvät.

Arvot

Luotettava, asiakasystävällinen ja innovatiivinen toimittaja

Arvot ovat meille tärkeitä. Teemme sen minkä lupaamme, sillä toimintamme perustuu avoimuuteen, rehellisyyteen sekä asiakkaiden tasa-arvoiseen kohteluun.

Toteutamme toimintaamme joustavasti, tehokkaasti ja tuloksellisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Sitoudumme asiakassuhteisiimme ja olemme valmiita panostamaan jokaisen asiakkaan tyytyväisyyteen.

Creamailerin toiminta muodostuu hyvästä palvelukulttuurista, asiantuntijuudesta sekä kehittymis- ja kehittämishalusta. Uskallamme kyseenalaistaa alalla vakiintuneita toimintatapoja, jolloin kykenemme etsimään parempia ja tehokkaampia keinoja asiakasviestinnän toteuttamiseen.

Visio

Alansa johtava palveluyritys

Visionamme on olla Suomen johtava asiakasviestintäpalveluja tarjoava toimija. Toimintamme perustuu vankkoihin arvoihin ja periaatteisiin, jotka takaavat palvelumme luotettavuuden sekä helppokäyttöisyyden. Palvelullamme on tärkeä rooli erikokoisten yritysten ja yhteisöjen toiminnassa sekä asiakas- ja jäsenkontaktien ylläpitämisessä.