Creamailerin uusi Tapahtumatyökalu - helppo, nopea ja kustannustehokas

Creamailerin uusi Tapahtumatyökalu - helppo, nopea ja kustannustehokas

04.10.2018 kysely, kyselytyökalu, tapahtuma, uutiskirje, tapahtumatyökalu

"Olisi mahtavaa, kun ei tarvitsisi tapahtumien järjestämissä enää lippulappu-, käyntikortti- ja valtavaa manuaalisen työn rumbaa", totesi eräs asiakkaamme. Ja siitä se ajatus sitten lähti.

Nyt hoidat Creamailerin avulla tapahtumajärjestämisen alusta loppuun helposti ilman irtolappuja ja hektistä manuaalista työtä. Uutiskirjetyökalun avulla viestit tapahtumastasi ja tapahtumatyökalu hoitaa loput.

Kutsut ja ilmoittautuminen

Tapahtumien järjestämisessä on tärkeää saattaa tapahtuma ihmisten tietoon. Siinä sinua auttaa uutiskirje. Uutiskirjeessä kerrot tapahtuman tiedot, ajan ja paikan sekä miksi kyseiseen tapahtumaan kannattaa osallistua. 

Tapahtumatyökalu tekee sen mihin ennen olet tarvinnut excelin lisäksi vinon pinon erilaisia lomakkeita ja listoja. Tapahtumatyökalun avulla voit muun muassa kerätä osallistujista tarvitsemiasi tietoja, määritellä maksimi osallistujamäärän ja vahvistaa ilmoittautumisen osallistujille. Tapahtumaan ilmoittautuja voi ilmoittaa itsensä lisäksi kaverinsa samalla lomakkeella, yhdellä kertaa. Tapahtumatyökalun saa myös muistuttamaan osallistujia tulevasta tapahtumasta.

Jono ja varasija

Et joudu turvautumaan lomakerumbaan silloinkaan, jos tapahtumasi täyttyisi ennen aikojaan, sillä Tapahtumatyökalu sallii jonoon tai varasijalle ilmoittautumisen. Ilmoittautujat voivat myös muuttaa itse tietojaan ja perua osallistumisensa, jolloin säästyt useilta puheluilta ja sähköposteilta.

Tapahtuman aikana

Tapahtuman aikana voit hyödyntää Creamailerin kyselytyökalua esimerkiksi kontaktien keräämiseen, kilpailuihin, messutarjouksiin, yhteydenottopyyntöihin - kaikkeen mitä ikinä keksitkään. Keräämäsi tiedot kategorisoituvat juuri kuten haluatkin ja halutessassi saat kerätyistä tiedoista hälytyksen, jolloin esimerkiksi myynti voi alkaa hoitamaan työtään heti, jo messujen aikana. Tietonsa antaneille henkilöille voi myös lähettää automaattisesti viestin, jossa voit antaa esimerkiksi lisätietoja henkilöä kiinnostavasta asiasta.

Tapahtuman jälkeen

Kaikki tapahtumien järjestäjät tietävät, että tapahtuman jälkihuolto vie aikaa vähintään yhtä paljon kuin tapahtuman järjestäminenkin. Creamailerin työkaluja käyttämällä suurin osa manuaalisesta työstä on jo tehty. Se on oikeassa paikassa, kategorisoituna ja helposti löydettävissä. Tapahtuman jälkeen tapahtumapalautteiden kysyminen onnistuu myös kätevästi, sillä kyselytyökalussa on ominaisuuksia pisteytyksestä monivalinnan kautta avovastauksiin, joten saamasi palautetieto on juuri niin kattavaa kuin haluatkin.

Ja muistathan - kaiken tämän voi tehdä ajastetusti ja jaksotetusti. Voit esimerkiksi luoda sarjan viestejä lähtemään juuri haluttuna aikana: tapahtumakutsu, ilmoittautumisvahvistus, kiitosviesti, palautekysely sekä seuraavan tapahtuman markkinointi. Kaiken tämän toteutat Creamailerin avulla helposti ja kustannustehokkaasti.

Kirjoittaja: Creamailer Oy