Creamailer kriisi- ja poikkeusajan viestinnän välineenä

Creamailer kriisi- ja poikkeusajan viestinnän välineenä

24.03.2020 kyselytyökalu, tapahtumatyökalu, uutiskirje, kriisiviestintä

Aika ajoin syntyy tilanteita, jotka edellyttävät organisaatiolta normaalista poikkeavaa viestintää. Tällaisen tilanteen sattuessa viestinnän nopeus, tehokkuus sekä selkeys korostuvat.

Kriisi- ja poikkeusajan viestinnässä on tärkeää viestintävälineen käytön helppous, toimivuus ja luotettavuus, sillä viestijän tulee voida keskittyä sisällön tuottamiseen, viestien oikea-aikaisuuteen ja vastaanottajien tavoittamiseen. Tällöin Creamailerin uutiskirjeohjelmisto tulee avuksi. 

Creamailerin uutiskirjeillä luot viestit nopeasti ja ajastat ne lähtemään otollisimpana aikana. Vaikka kasvokkainen toimintasi olisi tauolla kriisin keskellä, älä kuitenkaan unohda asiakkaitasi ja jäseniäsi. Kerro heille mitä sinulle kuuluu, mitä voit tarjota heille ja miten he voivat tukea toimintaasi. Creamailerilla luodut tärkeät viestit tavoittavat vastaanottajasi kohdennetusti ja oikea-aikaisesti. 

Peruuntuiko tai siirtyikö tapahtuma? Tahdotko järjestää verkkotapahtuman, tiedotustilaisuuden tai vaikkapa virtuaalisen tuote-esittelyn tai koulutuksen? Creamailerin tapahtumatyökalulla kutsut ihmiset koolle helposti. Vaikka tapahtuma täyttyisikin nopeasti, voivat ihmiset ilmoittautua varasijalle. Henkilön peruessa osallistumisensa lähtee varasijallaolijalle automaattinen ilmoitus mukaan pääsystä. Manuaalisen työn ollessa minimaalista, sinulla jää aikaa tapahtuman suunnitteluun.

Kriisiaikana myös kyselyille voi olla tarvetta. Haluatko kerätä jotain tietoa tältä poikkeukselliselta ajalta? Mitä asiakkaasi ja jäsenesi kaipaavat sinulta juuri tällä hetkellä? Miten voit tukea heidän kriisiaikaansa ja miten he voivat tukea sinua? Creamailerin helppokäyttöinen kyselytyökalu toimii tilanteessa kuin tilanteessa. 

Kriisi- ja poikkeustilanteissa myös viestinnän automaatiosta voi olla suuri apu. Joko olet tutustunut Markkinoinnin ja viestinnän automaatio - oppaaseemme? Lataa se ilmaiseksi täältä.

Kirjoittaja: Creamailer Oy