Uusi Creamailer for Elementor -laajennus nyt saatavilla

Uusi Creamailer for Elementor -laajennus nyt saatavilla

05.12.2023 Creamailer

Creamailer toi markkinoille uuden Creamailer for Elementor -laajennuksen, jonka avulla kontakti siirtyvät Elementorilla tehdyiltä lomakkeilta Creamailerin postituslistoille automaattisesti.

Elementor on yksi suosituimmista WordPress-sivustonrakennustyökaluista, joka tarjoaa helpon käyttöliittymän visuaalisesti ja toiminnallisesti houkuttelevien verkkosivujen luomiseen. Creamailer for Elementor -laajennus parantaa yhteystietojen hallintaa mahdollistamalla helpon tavan integroida Elementorin lomakkeet Creamailerin postituslistojen kanssa. Myös automatisoidut prosessit, kuten viestien välitön tai ajastettu lähettäminen uusille kontakteille, tehostavat markkinointiviestintää ja parantavat asiakaskokemusta.

Creamailer for Elementor -laajennuksen asentaminen ja käyttöönotto on yksinkertaista. Voit lisätä markkinointilupakysymyksen suoraan Elementorin lomakkeisiin, jolloin lomakkeen tiedot siirretään automaattisesti Creamailerin postituslistalle. Näin laajennus takaa, että yhteystiedot ovat aina ajantasaisia ja helposti saatavilla.

Lisätietoja Elementorin toiminnallisuuksista ja käyttömahdollisuuksista löydät Elementorin kotisivuilta. Tutustu ohjeisiin.

Kirjoittaja: Creamailer Oy