Tule meille töihin! Etsimme kokenutta sovelluskehittäjää

Tule meille töihin! Etsimme kokenutta sovelluskehittäjää

13.10.2023 Creamailer, rekry , ohjelmistokehittäjä

Etsimme sovelluskehittäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, mukavan ja rennon työyhteisön, joustavan työajan sekä mahdollisuuden työskennellä etänä, mistä päin maailmaa tahansa.

Mitä työ sisältää?

Sovelluskehittäjänä työtehtäviisi kuuluu muun muassa uutiskirje-, kysely- ja tapahtumailmoittautumisympäristöjen kehittäminen, palvelinten ylläpito sekä uusien ominaisuuksien kehittäminen. Työssä pääset käyttämään luovuuttasi sekä kehittämään osaamistasi. Töitä voit tehdä joustavasti - mistä ikinä haluat. Tärkeintä meille ovat työn tulokset.

Minkälaista henkilöä etsimme?

Etsimme vahvaa ja innostunutta osaajaa, jolla on kokemusta Laravel-sovelluskehittämisestä ja Vue-pohjaisista sovelluksista. Sinulla tulisi olla myös kokemusta Test Driven Development -kehitystyylistä. Koulutusvaatimusta ei ole, kunhan osaaminen ja into löytyy!

Miksi tulisit meille?

Creamailer on kotimainen palveluntarjoaja, jolla on vankka asiakaskunta ja vahva osaaminen alaltaan yli kymmenen vuoden ajalta. Olemme luoneet palvelun, jota käyttävät useat tahot aina valtionhallinnosta järjestöihin ja pienyrityksiin. Tarkoituksenamme on palvella asiakkaitamme aina paremmin ja kehittää palveluamme entistäkin asiakasystävällisenpään suuntaan. Palvelu sisältää helppokäyttöiset Drag & Drop -editorit, kattavat raportit, segmentoinnin ja viestinnän automaation, jonka avulla voidaan helposti luoda ja hallita markkinointia ja viestintää - yhdessä paikassa.

Tarjoamme sinulle mielekkäiden työtehtävien lisäksi rennon tiimin, joustavan työajan ja -paikan sekä mahdollisuudet itsesi kehittämiseen. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamisen vahvistamiseen. Meillä työnteko on aidosti mukavaa ja palkitsevaa: töitä tehdään tavoitteellisesti ja kehityshankkeet suunnitellaan vuosineljännes kerrallaan. Tarjoamme sinulle: 

  • Kilpailukykyisen palkan.
  • Mukava työyhteisön.
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä mistä päin tahansa.
  • Tarvittavat työvälineet sekä liittymät, kuten (puhelin ja internet).
  • Sopivan haastavan ja mielekkään työn.
  • Terveydenhuollon.

Hakuprosessi

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen jami.pietila@creamailer.fi. Työpaikka täytetään, kun sopiva tekijä löytyy.

Kirjoittaja: Creamailer Oy