Personoitujen kenttien lisääminen lomakkeisiin

Personoitujen kenttien lisääminen lomakkeisiin

11.01.2012 lomake, sähköpostimarkkinointi, segmentointi, uutiskirje

Haluatko kerätä uutiskirjeen tilaajilta enemmän tietoa tunteaksesi asiakkaasi paremmin ja segmentoidaksesi viestit oikeille kohderyhmille? Creamailerin avulla tämä onnistuu helposti!

Tilaa uutiskirje -lomakkeessa kysytään tilaajalta oletuksena sähköpostiosoite ja nimitiedot. Jos haluat kerätä asiakkailtasi muutakin tietoa esim. puhelinnumeron ja paikkakunnan, voit lisätä kenttiä kohdasta Personoidut kentät. Kenttiä voit luoda peräti kymmenen kappaletta. Kysy kuitenkin vain itsellesi olennaista tietoa, sillä tilaajia ei kannata säikäyttää pois kysymällä liikaa kerralla.

  1. Valitse päävalikosta Postituslistat ja klikkaa auki postituslista, johon haluat lisätä uusia kenttiä. Klikkaa sivupalkissa kohtaa Personoidut kentät.
  2. Klikkaa sivupalkista Luo uusi kenttä. Anna kentälle nimi, esim. puhelinnumero.
  3. Valitse kentän tyyppi: teksti tai numero (tässä tapauksessa teksti, koska puhelinnumerossa voi olla myös erilaisia merkkejä, kuten + tai -).
  4. Jos haluat kentän näkyvän lomakkeissa, laita rasti kohtaan Näytä lomakkeissa. Luomasi kenttä näkyy tämän jälkeen Tilaa uutiskirje ja Päivitä yhteystietosi -lomakkeissa. Tallenna.

Voit käydä katsomassa uutta lomaketta kohdassa Lomakkeet.

Kirjoittaja: Creamailer Oy