Nyt on syytä juhlaan – Creamailer täyttää 10 vuotta!

Nyt on syytä juhlaan – Creamailer täyttää 10 vuotta!

22.01.2021 Creamailer, kyselytyökalu, markkinointi, tapahtumatyökalu, uutiskirje, viestintä, sähköpostimarkkinointi

Creamailer syntyi kymmenen vuotta sitten ajatuksenaan tehdä viestintää ja markkinointia aidosti kestävään ja eettiseen toimintaan perustuen sekä hyvään asiakaspalveluun nojaten. Näillä peruspilareilla pienestä haastajasta kasvoi vahva, luotettava ja tunnettu osaaja.

Creamailerin taipaleen aikana on uutiskirjeviestinnän saralla tapahtunut suuria muutoksia. Toiminnan alkuvuosina Suomeen rantautui kansainvälisten toimijoiden jo käyttämät tiukennetut roskapostilinjaukset. Meitä linjaukset eivät haitanneet, päin vastoin ne lujittivat sitä toimintatapaa mitä olimme jo noudattaneet. Creamailerissa linjaukset olivat roskapostituksen suhteen alusta asti tiukat, koska halusimme asiakkaidemme luovan kestävällä pohjalla olevaa, tehokasta ja kohdennettua viestintää.

Suuria muutoksia matkan varrella ovat olleet myös GDPR:n, eli EU:n tietosuoja-asetuksen sekä saavutettavuuden mukanaan tuomat muutokset. Reagoimme aina maailmalla tapahtuviin trendeihin ja muutoksiin ennakoiden sekä nopeasti, joten kaikki lakien, asetusten ja hyvien käytänteiden vaatimat muutokset ovat olleet palvelussamme käytössä ennen kuin vaateet ovat astuneet voimaan.

Creamailer on myös vuosien saatossa laajentanut toimintojaan. Huomasimme, että asiakkaamme käyttivät Tilaa uutiskirje -lomaketta myös mm. kilpailujen järjestämiseen ja tapahtumakutsuihin. Tästä syntyi idea kasvattaa palvelua ja nyt asiakkaidemme käytössä onkin veloituksetta myös kyselytyökalu sekä tapahtumailmoittautuminen.

Edelliset kymmenen vuotta ovat olleen täynnä kehittämistyötä, asiakaspalvelua sekä tekemisen meininkiä. Tulevaisuudessa haluamme tarjota teille entistäkin paremman, monipuolisemman ja tehokkaamman viestinnän ja markkinoinnin työkalun.

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneillemme sekä työntekijöillemme kuluneista kymmenestä vuodesta. Tehdään seuraavasta vuosikymmenestä entistäkin menestyksekkäämpi!

Kirjoittaja: Creamailer Oy