Luo kuvia tekoälyn avulla – Tutustu Creamailerin uuteen ominaisuuteen!

Luo kuvia tekoälyn avulla – Tutustu Creamailerin uuteen ominaisuuteen!

02.05.2024 AI, uutiskirje, viestintä, sisällöntuotanto, Suunnitteluapuri

Creamailerin tekoälypohjainen AI-suunnitteluapuri tarjoaa helpon tavan luoda kuvia uutiskirjeisiin, kyselyihin sekä muuhun sisällöntuotantoon ja viestintään. Voit luoda kuvia nopeasti ja vaivattomasti useissa eri tyyleissä sekä monipuolisilla ja tarkasti määritellyillä sisällöillä. Tekoälyn hyödyntäminen kuvien luomisessa säästää aikaa, jolloin voit keskittyä kuvien etsimisen sijaan muihin tehtäviin. Creamailer AI-suunnitteluapuri käyttää kuvien luomiseen OpenAI:n DALL-E-tekoälyä.

Kuvan luominen tekoälyn avulla

Kuvan luominen AI-suunnitteluapurin avulla on yksinkertaista ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain määritellä haluamasi kuvan konsepti – se voi olla niinkin yksinkertainen kuin "iloinen ihmisjoukko istuu puistossa kesäisenä päivänä" tai yksityiskohtainen kuten "hymyilevä henkilö istuu kahvikupin ääressä kahvilassa ja kirjoittaa tietokoneella”. Tärkeää on, että kuvaus on selkeä ja yksityiskohtainen.

Valitse myös tyyli, joka parhaiten vastaa sisältöäsi. Vaihtoehtoja on monia:

  • Realistinen: valokuvamaiset yksityiskohdat ja luonnolliset värit.
  • Graafinen: yksinkertaistetut, vektoripohjaiset kuvat.
  • Taiteellinen: eri taidesuuntauksia mukailevat kuvat.
  • Sarjakuvamainen: piirrosmainen tyyli.

Voit myös valitan värimaailman, teeman, kuvan elementtejä sekä kuvasuhteen. Kun olet syöttänyt kuvauskonseptin, tekoäly tuottaa kuvan, jonka voit helposti tallentaa suoraan Creamailerin tiedostopankkiin.

Uutiskirjeviestinnän tehostaminen tekoälyn avulla

Kun käytät AI-suunnitteluapuria kuvien luomiseen, varmistat, että jokainen uutiskirjeesi näyttää ammattimaiselta, visuaalisesti kutsuvalta ja graafinen ilme pysyy samana. Kuvat tehostavat nostotekstin vaikutusta ja auttavat lukijoita ymmärtämään paremmin uutiskirjeesi sisältöä. Lisäksi, kun kuvat ovat kohdennettuja ja tyylikkäitä, ne lisäävät uutiskirjeesi luettavuutta ja sitouttavat yleisöä tehokkaammin.

Tekoälyllä tuotettuja kuvia voi myös hyödyntää uutiskirjeiden personoinnissa. Voit esimerkiksi räätälöidä visuaalisen ilmeen vastaamaan kohderyhmäsi mieltymyksiä ja käyttäytymistä, mikä lisää viestiesi relevanssia ja vaikuttavuutta. Näin ollen, tekoäly ei ainoastaan tee kuvien luomisesta helpompaa, vaan se myös tehostaa koko viestintästrategiaasi, tehden siitä entistä dynaamisemman ja yleisöä puhuttelevamman.

Tekoälyn hyödyntäminen kuvien luomisessa ja uutiskirjeviestinnässä onkin loistava tapa varmistaa, että pysyt ajan hermolla ja tarjoat yleisöllesi parasta mahdollista sisältöä.

Lue lisää ja kokeile!

Kirjoittaja: Creamailer Oy