Kuinka uutiskirje tehostaa verkkokauppamyyntiä -seminaari 16.2.2023

Kuinka uutiskirje tehostaa verkkokauppamyyntiä -seminaari 16.2.2023

11.01.2023 Creamailer

Tule kuuntelemaan torstaina 16.2.2023, kuinka uutiskirje tehostaa verkkokauppamyyntiä! Helmikuussa järjestettävässä webinaarissa Creamailerin myynnin ja markkinoinnin moniosaaja Olli Uuksulainen kertoo uutiskirjeen mahdollisuuksista ja hyödyistä verkkomarkkinoinnissa.

Kotimainen Vilkas verkkokauppatoimittaja kokoaa yhteen kuukausittain verkkokauppiaita verkkoliiketoiminnan kehittämisen ja myynnin kasvattamisen pariin. Uutiskirjeet ovat verkkokaupan myynnin kasvattamisen yksi suosituimpia keinoja. Taitavasti koottu uutiskirjeiden strategia sekä viestit näkyvät ja kuuluvat myynnin edistämisessä. Tähän tuleva webinaarimme pureutuu. Ilmoittaudu siis mukaan!

Osaatko esimerkiksi ottaa asiakaslistoistasi kaiken hyödyn irti? Entä tiedätkö millaisia uutiskirjeitä voit lähettää, ja mitä niiden avulla voi saavuttaa? Uutiskirjeen avulla voit muun muassa luoda ajastettuja kampanjoita sekä lähettää tarjouksia ja tiedottaa uusista tuotteista. Uutiskirjeet myös keräävät analytiikkaa, jota voit hyödyntää markkinoinnin kohdentamisessa ja lisämyynnin tekemisessä. 

Kirjoittaja: Creamailer Oy