Esittelyssä uusi Creatiimiläinen - Janne!

Esittelyssä uusi Creatiimiläinen - Janne!

14.09.2016 Creamailer

Janne on webbimaailmaan hurahtanut kehittäjä, web-arkkitehti, scrum-master, product owner ja kaikkea siltä väliltä. Työurallaan Janne on toiminut niin webbisovellusten toimittajan kuin tilaajankin rooleissa. Testaaminen, integraatio ja käyttöönotot ovat Jannelle tuttua huttua.

“Viime vuosina olen työskennellyt Fintotolla järjestelmäasiantuntijana, jossa tehtäviini kuului muun muassa sähköisten kanavien asiantuntijatehtävät aina operatiivisesta toiminnasta uusien toiminnallisuuksien määrittelyyn. Olin myös yhteyshenkilö alihankkijoiden suuntaan. Aikaisimmissa työpaikoissani olen toiminut esimerkiksi kehitystiimin vetäjänä ja järjestelmäarkkitehtinä sekä sovelluskehittäjänä.”

Janne on luonteeltaan yhtä makea kuin kotipaikkakuntansa Karkkila, jossa hän asustelee vaimonsa ja kolmen tyttärensä kanssa.

"Olen erittäin työorientoitunut ja työstäni energisoituva henkilö, mutta osaan myös irrottautua vapaa-ajan viettoon. Tällöin vietän aikaa perheeni kanssa ja urheillen. Toimin myös jalkapallotuomarina, joka on oikeasti mukavaa puuhaa.”

Creamailerissa Janne vastaa ohjelmistokehityksestä. Sydämellisesti tervetuloa osaksi Creaperhettä!

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/jannevuori

Kirjoittaja: Creamailer Oy