Creamailer yrityksen sisäisessä viestinnässä

Creamailer yrityksen sisäisessä viestinnässä

21.10.2016 uutiskirje, sisäinen viestintä

Onko joskus käynyt niin, että yrityksen sisäiseen jakeluun tarkoitettu tiedote tai liite on lipsahtanut julkiseksi? Tietojemme mukaan näin on käynyt turhankin usein. Siksipä keksimme ongelmaan ratkaisun:  uutiskirjeiden web-versiot voi nyt piilottaa.

Uutiskirjeisiin on ominaista sisällyttää web-versio, jolloin viesti on luettavissa myös selaimella. Tämä kuitenkin johtaa siihen, että kaikki web-versioiset viestit päätyvät julkisen www-osoitteen taakse, mikä ei ole aina suotavaa. Creamailerilla voit nyt piilottaa viestin web-version, jolloin salaiseksi tarkoitettu viesti pysyy salaisena. 

Web-version piilottaminen on yksinkertaista: Laita viestieditorin Viestin asetukset -välilehdellä rasti kohtaan “piilota viestin web-versio”. 

Sisäisessä viestinnässä kannattaa myös käyttää liitetiedosto-toimintoa tiedostopankkiin linkittämisen sijaan. Tämä siksi, koska liitetiedostot pysyvät aina salaisina, mutta tiedostopankkiin lisätyt tietostot löytyvät julkisten www-osoitteiden takaa.

Huomioi myös, että koska jokainen viesti on henkilökohtainen, viestejä ei kannata lähettää suoraan yrityksen omiin sisäisiin postituslistoihin esim. myyjat@yritys.fi, vaan Creamaileriin tulee luoda oma postituslista sisäistä viestintää varten.

Käyttötarkoituksia:

  • yrityksen sisäiset kutsut ja tapahtumat
  • tiedotteet
  • kokousmuistiot
  • asiakaskyselyn tulokset
  • markkinointisuunnitelma
  • ja paljon muuta

Katso ohje.

Kirjoittaja: Creamailer Oy