Käyttö ja yksityisyys


Asiakastiedot

Creamailer Oy kerää yhteystietoja mm. Free Trial -ohjelman käytön yhteydessä. Lisäksi keräämme asiakkaidemme tietoja laskutusta varten asiakassuhteen syntymisen yhteydessä. Kysymme tarkempia profiilitietoja tunteaksemme asiakkaamme paremmin. Emme lainaa, vuokraa tai myy yhteystietoja kolmannelle osapuolelle. Käytämme tietoja vain asiakassuhteen hoitamiseen.

Kampanjan sisältö ja lähetyksen estäminen

Varmistamme että kaikki postituslistojen yhteystiedot sekä sähköpostien sisältö ovat yksityisiä ja luottamuksellisia. Creamailer Oy voi estää kampanjan julkaisun jos lähetys on roskapostia, rasistinen, yleistä turvallisuutta uhkaava tai loukkaa lasten sukupuolisiveyttä.

Tietojen poistaminen

Poistamme yhteystiedot välittömästi rekisteristä mikäli asiakas sitä pyytää kirjallisesti sähköpostilla. Pidämme kuitenkin laskutusyhteystiedot voimassa sopimuskauden ajan.

Viestintä

Viestitämme mahdollisista huoltokatkoksista. Lähetämme myös säännöllisen uutiskirjeen kaikille asiakkaillemme. Uutiskirjeen voi peruuttaa välittömästi niin halutessaan. Asiakaspalvelumme lähettää normaaliin palveluun liittyviä sähköposteja rekisterissämme oleviin sähköpostiosoitteisiin. Yleisessä viestinnässä emme julkaise asiakkaittemme tietoja ilman lupaa. Mikäli muutamme käyttöehtojamme, tiedotamme siitä asiakkaitamme ennen muutosta.

Tietoturva

Uutiskirjeohjelmistoja käytetään verkona kautta, ns. pilvipalveluna, jolloin tietoturva on merkittävässä roolissa. Käytämme alan parhaita toimijoita niin tietoturvan- kuin toimintavarmuudenkin suhteen. Varmistamme kaikissa olosuhteissa että asiakkaittemme yksityisyys on suojattu vahvan tietoturvan ratkaisuilla.

Jos sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä info@creamailer.fi

Katso myös: Evästeet